2022-03-28 07:43:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ha új szerelem van az életedben, most szintet léphettek a kezdődő kapcsolatban

Napi horoszkóp március 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Vénusz és a Szaturnusz együttáll hétfőn. Ez segít abban, hogy megszilárdítsd kapcsolataidat, most igazán harmonikusan kötődsz másokhoz. Ha új szerelem van az életedben, most szintet léphettek a kezdődő kapcsolatban.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Jobb, ha ma nem akarsz minden problémát egyedül megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz nálad. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezedre eshet, de van néhány hasznos foglalatosság, amivel elütheted az időt. Foglalkozz a pároddal, szeretteiddel!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jobb, ha nem teszed ki magad olyan kísértésnek, aminek aztán képtelen leszel ellenállni. Hacsak nem szántszándékkal akarod kitenni magad a bajnak, amit ezzel a saját fejedre zúdítasz. A családodat azonban jobb lenne megkímélned.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz és a Szaturnusz együttállása miatt pillanatnyilag kiegyensúlyozottnak érzed magad, ami ritkán történt meg veled az utóbbi időben. Ne engedd, hogy ebből bárki kibillenthessen. Ha olyan emberek környékeznek meg, akikben már régóta sokszor csalódtál, ne is állj velük szóba!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy vágsz bele ebbe a hétbe, hogy azt gondolod, a megszokott ösvényen haladva végezheted rutin munkáidat. Ehhez képest már a hétfő meglepetéseket hozhat. Változást, amihez alkalmazkodni kell. Szerencsére ez jó fordulatot is jelent.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne engedj az üres ígéreteknek semmilyen téren! Most csak szorgalmas és kitartó igyekezettel érheted el a céljaidat. Ha csábító ajánlattal keresnek meg, gondolkodj rajta persze, de nagyon megfontoltan.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma képtelen vagy a döntéshozatalra. Mindenben kételkedsz, mintha elvesztetted volna az önmagadba vetett hitedet és bizalmadat. Pedig nincs okod a hezitálásra. A várakozásra viszont igen. Úgyhogy mindent összevetve, jogos az időhúzás.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz és a Szaturnusz együttállása komoly, de nem komor hangulatod ad neked. Megfontolt és felelősségteljes vagy, és nagyon jó döntéseket hozol a mai napon minden téren. Családi ügyekben is vedd kézbe az irányítást!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Véget kellene vetned az álmodozásnak. Be kell lásd, hogy olyan helyzetbe kerültél, amikor a döntéseid sokkal korlátozottabban érvényesülhetnek, mint azt megszoktad. De ha a célt látod, akkor meg fogod találni az utat is, ami hozzá vezet.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Olykor egy kritikus megjegyzés sokkal többet ér, mint a hazug dicséretek sora. Tehát jobban teszed, ha sértődés helyett inkább elgondolkodsz azon, amit a barátai vagy közvetlen kollégáid mondanak.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy viszonylag nehezen megoldható feladattal találod szemben magad, s mint oly sokszor, megint feltüzeli a tettvágyadat, hogy megmutasd: nem ismersz lehetetlent! És tényleg nem: ma is mindent ügyesen megoldasz.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A véletlen ma valahogy folyamatosan a kezedre játszik, és a kollégáid is átengedik neked a közös munkáért járó babérokat, vagy barátok tesznek egy nagy szívességet neked. Ezt sokszorosan meghálálod majd nekik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: